У м. Білогородка замість приладів Arkon встановлені Flow38 чеського виробника Comac Cal

Компания «Техноэталон» стремится предоставлять своим Заказчикам решения, которые будут иметь для них максимальную ценность, поставляя приборы учета высокого качества известных мировых и европейских брэндов, полностью отвечающие требованиям и условиям любой измерительной задачи.
16 Апреля 2021
м. Білогородка

Під час експлуатацїїї «Вузла обліку каналізаційних витоків» з ЖК ПКК Білогородка виникла проблема з коректністю або взагалі відсутністю даних про кількість переданих на очищення стічних вод.

До нас звернулись з проханням провести аналіз роботи «Вузла обліку каналізаційних виток» та запропонувати заходи для відновлення обліку.

Під час огляду було встановлено, що встановлене обладнання (витратоміри та реєстратор) мали «батарейне» живлення, у тому числі з реєстратора по інтерфейсу періодично знімалась інформація на GSM модуль, яка значно скорочувала тривалість роботи системи загалом. На витратомірах ємність батареї було вичерпане повністю.

Отримав цю інформацію керівництво ПКК Білогородка вирішили змінити прилади з автономним живленням на живлення від мережі з пристроєм аварійного підтримання працездатності при відсутності напруги 220 В.
При виборі витратомірів вибрали витратоміри-лічильники Flow 38 MID чеського виробника Comac Cal.

Після реконструкції вузол працює у штатному режимі, добові показники об’ємів у межах розрахункових, інформація з лічильників періодично передається на сторінку ПКК Білогородка на сайт Smsrtlink.

Вернуться к списку